Gravity-ID

Projekt VM - En start för något större

GravitySeries tillsammans med Ride and Develop och ECAB Bike Adventures har sedan starten varit måna om att få fler unga tjejer att prova på Gravityformaten av cykling. 

Och vi jobbar hårt för att kunna både utveckla och bredda möjligheterna för ungdomar att tävla samt att ge både unga tjejer och killar bättre förutsättningar för att utvecklas som cyklister och skaffa sig en bredare förståelse vad som krävs för att bli bättre på sin sport. 

Ett steg har varit att ha låga startavgifter för ungdommar, ett annat är Ride and Develops clinics och tävlingsteam som coachar några av landets många riktigt duktiga talanger, och ett tredje är vårt mål att instifta ett stipendium för unga stjärnor så de skall få möjligheten att tävla på de största eventen ute i världscupen.

Men vi vill göra mer…

 

Projekt VM - 2024

Så som vårt första stora projekt internationellt blir att hjälpa Ella Svegby till möjligheten att köra DH VM i Andorra i Augusti. 

Därför startar vi nu en insamling tillsammans med er. 

För tillsamman kan vi skapa stordåd. 

Både privatpersoner och företag är välkomna och varje bidragen krona är en stort hjälp på vägen för detta äventyr. 

Vill du som företag gå in och hjälpa med mer så hör av er så styr vi upp detaljerna. 

Insamlingen sker till GravitySeries (via ECABs Swish) och varje insamlad krona går oavkortat till att hjälpa täcka Ellas utgifter i samband med VM. 

Så hjälp oss hjälpa och visa GravitySveriges muskler. 

Efter säsongen kommer vi presentera Projekt 2025 och vad målet med nästa stora satsning ger. Och vi har många planer för att mer er hjälp sätta nummerlappar på svenska juniorers cyklar runt om i Europa.

Med vänlig hälsning,

Philip, Roger, Carro, Mattias, August. 

swish-QR-small
Swisha ditt bidrag till 123 429 58 61
 

En hjälpande hand för att ge Ella  chansen att köra VM

Scanna QR-koden eller swisha till 123 429 58 61

Mottagare: Edvinsson Consulting AB

0
    0
    Gravitykorgen
    Gravitykorgen är tomGå tillbaka till Gravityshop